Påmelding 2021

Påmeldingslink https://barnasy.selz.com/

Vi åpner påmelding og kan gjennomføre Barnas øy tilnærmet som vanlig. Planlegg sommerens  opplevelser for barna og vennene deres.

Barn på Bragdøya

Sjekk kalenderen for ferietid, skoleslutt, avtale med venninner og venner når det passer for barna å komme til Barnas Øy.

Erfaringsmessig fylles plassene raskt opp. Oppstart er første mandag i skoleferien, og vi holder på til fredag før skolestart.

Teamet på Barnas Øy gleder seg til å se nye barn og ikke minst alle som har vært med før. Velkommen til sommerens beste opplevelser !

Velkommen til Barnas Øy 2021!

5 fantastiske dager på  Barnas Øy sommeren 2021 – tilpasset barn i alder mellom 6 – 12 og 13- 16 år. Båtkjøring, bading, fridykking, SUP-padling, fiske, ro, seile, sunn mat & drikke og mye, mye mer – alt inkludert!

https://barnasy.selz.com/

KADETTSKOLEN:

Kadett skolen, er kurset for de som ønsker å lære mere om kyst, natur, miljø, båtkjøring, navigering, seiling og liknende. Her får man undervisning som fører frem mot båtførerprøven. Manøvrering av store båter, planlegge, uføre og prøve ut, er fokus for kurset.  Etter endt kurs kan du ta båtførerprøven på nett og ikke minst søke praksisplass som assistent hos oss.  Kadett skolen er designet for ungdom fra 12- 16 år.

 Barnas Øy starter på mandagen etter skoleslutt Bestill via vår facebok side :  https://barnasy.selz.com/