Påmelding 2022

Påmeldingslink barnas øy sommecamp Bragdøya  kommer i løpet av de nærmeste dagene.

Sørlending for EN dag!

Sørlending for en dag er er en opplevelsestur for deg som ikke har blitt marinert i saltvann eller ei heller har sett «manneid» på en stund. Dagen gir deg alt du trenger å vite om sørlendingen, språk, mat, vaner og luner samt favoritt aktiviteten. Å ro. Dette passer for hele familien

Det blir en dag med aktiviteter i sakte fart og med en akkurat passe dose spenning.

Oppmøte er museumshavnen og turen går i område omkring Odderøya

Sørlending for en dag
om å lære å ro

Generell info Barnas øy

Vi har åpnet påmeldingen. Etter siste Corona regler har vi fått melding om at vi kan gjennomføre Barnas øy tilnærmet som vanlig. Vi ivaretar alle smitteregler og er maks 50 deltakere utendørs. Vi deler inn i mindre grupper a maks 10 barn som er sammen hele uka. Planlegg sommerens  opplevelser for barna og vennene deres.

Barn på Bragdøya

Sjekk kalenderen for ferietid, skoleslutt, avtale med venninner og venner når det passer for barna å komme til Barnas Øy.

Erfaringsmessig fylles plassene raskt opp. Oppstart er første mandag i skoleferien, og vi holder på til fredag før skolestart.

Teamet på Barnas Øy gleder seg til å se nye barn og ikke minst alle som har vært med før. Velkommen til sommerens beste opplevelser !

Velkommen til Barnas Øy 2022!

5 fantastiske dager på  Barnas Øy sommeren 2022 – tilpasset barn i alder mellom 5 – 13. Båtkjøring, bading, fridykking, SUP-padling, fiske, ro, seile, sunn mat & drikke og mye, mye mer – alt inkludert!

KADETTSKOLEN:

Kadett skolen, er kurset for de som ønsker å lære mere om kyst, natur, miljø, båtkjøring, navigering, seiling og liknende. Her får man undervisning som fører frem mot båtførerprøven. Manøvrering av store båter, planlegge, uføre og prøve ut, er fokus for kurset.  Etter endt kurs kan du ta båtførerprøven på nett og ikke minst søke praksisplass som assistent hos oss.  Kadett skolen er designet for ungdom fra 12- 16 år.

 Barnas Øy starter på mandagen etter skoleslutt