SØRLENDING FOR EN DAG

«Sørlending for en dag»

Skjærgård, sjø og svaberg i sommer hos oss!

Javeeel, se det! Æ du mæ? (blir du med) ! Vi tar deg og din familie med ut på øya vår og ut i skjærgården, hvor vi serverer sommerens beste opplevelser. Det vanker lokale historier, litt kortreist mat og drikke og herlige opplevelser på øya, i fjæra og i skjærgården rundt. Skjærgårdsmenyen vår byr på opplevelser i skagte fart med noe for enhver smag og behag:

  • Du får saftige fortellinger om alt fra Terje Vigen, Reinert med beine og Pider Ro 
  • Du får ekte opplevelser blant ”Paltorsk, ulker og ål”.
  • Vi kan risikere å  fiske litt, ro en tur og ellers «bese´ oss udi herlighedanen» Du får et helt nødvendig språkkurs for å forstå de innfødte.
  •  Du tar badebåten MS Bragdøya fra Kai 6 i Kristiansand havn innen klokka 11.00. Den er fremme på Bragdøya 15 minutter seinere om alt går etter planen. Vi tar imot deg på brygga med store smil og «bløude» konsonanter. Tilbaketuren foregår på samme vis med avgang fra Bragdøya seinest klokka 17.30, slik at du er i havn igjen i Kristiansand by kl. 17.45 eller deromkring.  Forhåbentlivis etter uforglemmelige opplevelser fra din dag som Sørlending!
Prisen er kr. 795,- pr. person som i tillegg til aktiviteter også inkluderer lunsj. Billett til badebåten MS Bragdøya løser og betaler dere selv ved avgang. 

«Sørlending for en dag» kan du bli  hos oss på følgende dager i sommer:

7.7 2021  https://www.checkin.no/event/29882/soerlending-for-en-dag

17.7.2021  https://www.checkin.no/event/30583/soerlending-for-en-dag

 24.7.2021  https://www.checkin.no/event/30584/soerlending-for-en-dag

info mail  erikb@barnasoy.no

Vi skreddersyr gjerne opplegg også på andre dager, for større grupper, for bedrifter, klubber eller andre private arrangementer. Ta kontakt med oss for pris, tid.