TEAM

Noen av våre assistenter og sesongledere er godt kjent for barna og ser fram til å treffe dere igjen sommeren 2021, mens andre ledere er nye på øya. Dersom du er interessert i å jobbe som assistent eller sesongleder på Barnas Øy – eller vet om en som bare ville passe utmerket til det; send oss en kort søknad (erikb@barnasoy.no) hvor du forteller om deg selv og din motivasjon for å bli en del av oss  i 2021. For å jobbe som sesong leder hos oss trenger du båtførerprøven, kurs i førstehjelp, redning i vann  og noe erfaring fra å jobbe med mennesker og aktiviteter.

Barnas Øy startet på Bragdøya i 2015. Før det hadde vi drevet sommerskole på Hamresanden. Allerede første året ble ukene svært godt mottatt, og etablert som  et attraktivt tilbud for barn og unge på sommeren. Rekruttering av sesong ledere og assistenter for inneværende sesong 2021  stater omkring juletider. Vi ønsker de beste instruktørene til  sommerens beste opplevelser

Helt siden 2007 har VannSportSommerSkolen for barn og unge på Hamresanden blitt gjennomført. Skoleklasser, barne- og ungdomsgrupper, grupper og firma  har blitt kjent med padlebrett, kajakk, kite og seilbrett. Vi har gjennomført en rekke inspirasjons- og opplevelses samlinger for bedrifter og organisasjoner med tema balanse/balansert livsførsel, mestring, gode historier, innovasjon og endringsvilje. Vi har bred bakgrunn fra virksomhetsutvikling, undervisning, barne- og ungdomsarbeid, vannsport, salg, reiseliv og opplevelser.

I 2020 er Barnas øy blitt til Foreningen Barnas øy. En nonprofit organisasjon som fortsetter i samme ånd som før og har til hensikt å skape gode og trygge mestringsopplevelser for barn og unge i skjærgården. Vi gjør det ikke bare gjennom sommeren, men  i store deler av året.  

Når du deltar på en av våre sommeruker, bidrar du med deltakelsen også til å støtte en god sak.

Noe av beløpet går til å subsidiere et ukesopphold for dem som ellers ikke har like go råd.

I tillegg jobber vi sammen med www.empower.eco, for å fjerne plast i havet og bidra til et renere miljø. 

Vi sees

MVH

erikb@barnasoy.no