TEAM

Teamet for 2019 er komplett. Noen av våre assistenter og sesongledere er godt kjent for barna og ser fram til å treffe dere igjen sommeren 2019, mens andre kommer inn ferske. Dersom du er interessert i å jobbe som assistent eller sesongleder på Barnas Øy – eller vet om en som bare ville passe utmerket til det; send oss en kort søknad (erika@barnasoy.no) hvor du forteller om deg selv og din motivasjon for å bli en del av oss til neste år i 2020.

Vi ses snart 🙂

ERIK ARNTSEN & ERIK BERGLIHN startet i 2015 Barnas Øy på Bragdøya. Allerede første året ble det kjempegodt mottatt som et attraktivt tilbud for barn og unge på sommeren. Rekruttering av sesongledere og assistenter for inneværende sesong 2018 har pågått for fullt og laget er snart komplett og klar for sommerens beste opplevelser på Barnas Øy.

Duoen startet i 2005 Flekkerøy Brettseilerklubb, som en inngang til spennende opplevelser på vannet, med utlån av utstyr og opplæring. Kristiansand Kommune, representert ved Fritidsetaten og fleksible tiltaksmidler, LOS-fondet, Vest Agder Fylkeskommune og private bedrifter har gjennom årene bidratt til at barn og unge kan teste, oppleve og lære brettseiling og annen relatert brettsport, – uten å først måtte belaste familiebudsjettet med kjøp av kostbart utstyr.

Helt siden 2007 har VannSportSommerSkolen for barn og unge på Hamresanden blitt gjennomført. Skoleklasser, barne- og ungdomsgrupper og konfirmantklasser har blitt kjent med padlebrett, kajakk, kite og seilbrett. Erik A og Erik B har gjennomført en rekke inspirasjons- og opplevelsessamlinger for bedrifter og organisasjoner med tema balanse/balansert livsførsel, mestring, gode historier, innovasjon og endringsvilje. Begge har bred bakgrunn fra virksomhetsutvikling, undervisning, barne- og ungdomsarbeid, vannsport, salg, reiseliv og opplevelser.