TEAM

 Noen av våre assistenter og sesongledere er godt kjent for barna og ser fram til å treffe dere igjen sommeren 2020, mens andre kommer inn ferske. Dersom du er interessert i å jobbe som assistent eller sesongleder på Barnas Øy – eller vet om en som bare ville passe utmerket til det; send oss en kort søknad (erikb@barnasoy.no) hvor du forteller om deg selv og din motivasjon for å bli en del av oss  i 2020.  For å jobbe som Sesong leder hos oss trenger du båtførerprøven, kurs i førstehjelp, redning i vann  og noe erfaring fra å jobbe med mennesker og aktiviteter.  Om du går vår kadettskole del 1 og 2 – vil du gjennom disse ukene få nok erfaring til å kunne søke om sommerjobb som assistent.

Vi ses snart 🙂

Barnas Øy startet på Bragdøya i 2015. Før det hadde vi drevet sommerskole på Hamresanden. Allerede første året ble ukene svært godt mottatt, og etablert som  et attraktivt tilbud for barn og unge på sommeren. Rekruttering av sesongledere og assistenter for inneværende sesong 2019 har pågått for fullt og laget er  komplett og klar for sommerens beste opplevelser på Barnas Øy..

Helt siden 2007 har VannSportSommerSkolen for barn og unge på Hamresanden blitt gjennomført. Skoleklasser, barne- og ungdomsgrupper, grupper og firma  har blitt kjent med padlebrett, kajakk, kite og seilbrett. Vi har gjennomført en rekke inspirasjons- og opplevelses samlinger for bedrifter og organisasjoner med tema balanse/balansert livsførsel, mestring, gode historier, innovasjon og endringsvilje. Vi har bred bakgrunn fra virksomhetsutvikling, undervisning, barne- og ungdomsarbeid, vannsport, salg, reiseliv og opplevelser.

I 2019 er  Barnas øy blitt til Foreningen Barnas øy. En nonprofit organisasjon som fortsetter i samme ånd som før og har til hensikt å skape gode og trygge mestringsopplevelser for barn og unge i skjærgården. Også i større deler av året.  Når du deltar på en av våre sommeruker, blir du også automatisk medlem av foreningen Barnas øy, for ett år. Du bidrar med deltakelsen til en god sak (få bort plastikk fra havet) og  noe av beløpet går til å dekke et ukesopphold for dem som ellers ikke har råd.  Utpå ettersommeren inviterer vi  dere til familiedag og senere aktivitets kurs  for voksne.  Vi sees   mvh erikb@barnasoy.no

Skjærgårds opplevelser for barn og unge